Bankszámla számunk: 10035003-00312600-00000000 Adószámunk: 15761859-2-10

Egerszalóki Lakásotthon
Karácsonyi ünnepség az Egerszalóki lakásotthonban


Alig, hogy elment a Télapó, máris újabb eseményre készülődtünk, amit egész évben a legjobban vártunk, a Karácsonyt. Rajzoltunk, festettünk, nyírtunk, ragasztottunk, hogy meg tudjuk lepni egymást, nevelőink pedig minden nap újabb csomagokkal érkeztek, amit jól elrejtettek előlünk. Végre elérkezett a várva várt nap. Minket beküldtek a szobába, még a nevelők a fenyőfa körül settenkedtek, de bevallom kukucskáltunk. Mikor meghallottuk a csengőszót, elállt a lélegzetünk!


Fenyőfánk gyönyörű fényben pompázott, alatta rengeteg ajándék szépen becsomagolt dobozokban. Lázasan bontogattuk, mert mindenkit nagyon furdalt a kíváncsiság. Volt nagy meglepetés! A lányok beszélő, öltöztethető babát, hajvasalót, kabalákat, a fiúk MP-4 lejátszót, autót, legót kaptak és sok társasjáték is volt az ajándékok között.


Én elsírtam magam örömömben, mikor a babám kacagni kezdett, de mindenki szemében boldogságot láttam. Meghatottan ültünk le a szépen megterített asztalhoz és alig tudtunk betelni a sok-sok finomsággal.


Gyönyörű nap volt ez!


Köszönjük!


Gacsályi Jolán

MAGYISZ