Bankszámla számunk: 10035003-00312600-00000000 Adószámunk: 15761859-2-10

Itt a farsang, áll a bál....


2015.02.26.


A Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ Pétervásárai Gyermekotthona 2015. február 26.-án rendezte meg farsangi rendezvényét a Szántó Vezekényi István Művelődés Házában. A gyerekek nagy izgalommal várták a bált, minden lakás műsorral készült, melyeket a zsűri értékelt.


Vendégeink bizonyára nem unatkoztak, hiszen a gyerekek rendkívül színvonalas produkciókkal szórakoztatták őket. Az Istenmezejei otthon lakói Zumbával és oroszt-tánccal készültek, a Szent Márton úti neveltjeink pedig a 30-as évek hangulatát idézte fel a swing tánccal. Emellett az említett két csoport több kis kabaré jelenet adott elő, mellyel sikerült nevetésre serkenteni, és jókedvre deríteni a közönséget. A Keglevich úti lakásotthon lakói a „Péntek esti láz” című műsorukkal első helyezést értek el, melyben a gyerekek különböző népszerű táncműfajt, - rocky, bécsi keringő, mulatós, cigány, spanyol és orosz-tánc- mutattak be. Az est egyik kiemelkedő produkciója a „Pohár-dal” lett, melyben Mészáros Judit énekelt, Turó Péter szájdobolt, valamint Turó Róbert pohár segítségével adta a dalhoz a ritmust.

Az est nagyon jó hangulatban telt, a műsort követően az eredményhirdetésnek megfelelően a díjazottak tortát kaptak, majd kezdődött a diszkó DJ Báryval. Farsangunkon már hagyomány, hogy a lakások nevelői finomabbnál finomabb szendvicseket készítenek és süteményeket sütnek, ezzel vendégelik meg a gyerekeket és a meghívott vendégeket.

A rendezvény során tombolasorsolásra került sor, melyen szintén torta volt a fődíj. Ez úton is köszönjük támogatóinknak a sok ajándékot, vendégeinknek pedig azt, hogy megtiszteltek jelenlétükkel, és együtt báloztak gyermekeinkkel!


Bárdos Katalin

fejlesztőpedagógus

MAGYISZ