Bankszámla számunk: 10035003-00312600-00000000 Adószámunk: 15761859-2-10

„Jónak lenni jó”


2015.12.13.


A Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat, - kapcsolódva az MTVA „Jónak lenni jó” adománygyűjtő kampányához, –a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a Magyar Vízilabda Szövetség és az Egri Vízilabda Klub jóvoltából, 20 fő gyermekkel vehetett részt az egri Bitskey Aladár Uszodában, egy egész napos szabadidős programon.

A rendezvény a vízilabda sport köré szerveződött. A gyermekeket 11 órától a Magyar Vízilabda Szövetség és az Egri Vízilabda Klub képviselői, Hesz Máté és Bárány Attila fogadták. A szervezetek képviselői értékes ajándékokat, hátizsákot, vízilabda sapkát, pólókat, posztereket adtak át a gyermekeknek, akik az általuk elkészített ajándékokkal viszonozták a kedvességet.

Az ajándékok átvételét követően egy rendkívüli vízilabdaedzésen vehettek részt Szécsi Zoltán és Hesz Máté vízilabdázók vezetésével.

Az edzés fáradalmait a lelátón pihenhették ki, ahol lehetőségük volt a Magyar Kupadöntőt élőben megtekinteni és buzdításukkal, szurkolásukkal az Egri vízilabda csapatot a győzelemhez hozzásegíteni.

A gyermekek az egész napos program során jól érezték magukat, felejthetetlen élményekkel gazdagodtak, a rendezvény tovább erősítette bennük, hogy „jónak lenni jó”.


MAGYISZ