Bankszámla számunk: 10035003-00312600-00000000 Adószámunk: 15761859-2-10

Vendéglátás a gödöllői TESCO-ba


2015.04.25.A gödöllői TESCO Zrt. eddig is támogatta a Fészek Gyermekotthont adományokkal, most azonban meghívtak bennünket egy látogatásra, az áruházba. Péntek reggel szép napra ébredtünk. Kellemes, igazi tavaszi idő volt már reggel, amikor a vonathoz indultunk. A gyerekek nagyon élvezték a vonatozást, s az út nem volt hosszú és fárasztó. A gödöllői vasút állomáson már vártak bennünket autókkal, hogy elvigyenek a vendéglátóhelyünkre. Miután megérkeztünk, lepakoltunk, kaptunk egyen pólót, melyet meg is kaptunk később ajándékba, meg sapkát. Körbe vezettek először az áruházban, majd hátul a raktárakban. Láttuk a száraz nagy pakolós helységeket, a különböző hűtő kamrákat. Mindenkinek adtak belépő kártyákat, amellyel szabadon közlekedhetett az egyébként elzárt területeken. A pékségben már nagyon vártak a nénik és bácsik, rettenetesen kedvesek voltak velünk. A fertőtlenítő kézmosás után az előkészített tésztából kalácsokat, pereceket, briósokat készítettünk. A legkisebbek is nagy igyekezettel formázták, gyúrták a masszát.

Amikor elkészültünk, már várt bennünket az ebéd. Jól is esett, mert elfáradtunk a nagy munkában. Nagyon kedvesek voltak a vendéglátóink, mert apró ajándékokat is kaptunk tőlük. A fiúk kis kamiont, a lányok plüss mókust. No, meg csokoládét.

Ezután visszamentünk a pékségbe, ahol már kisültek a kalácsaink és szét is osztottuk egymás között a remekműveket. Nagyon elszaladt az idő, így elindultunk haza.

A vendéglátóink ismét kifuvaroztak a vasút állomásra, ahol pár perc után jött is a vonatunk. Késő délutánra érkeztünk meg az Otthonba.

Nagyon kellemesen elfáradtunk, s emlegettük az élményeket.

Megállapítottuk, hogy szívesen visszamennénk még máskor is, ha ismét meghívást kapnánk.Tóth Teodóra Fészek 2. csoport

csoportvezető nevelő


MAGYISZ