Bankszámla számunk: 10035003-00312600-00000000 Adószámunk: 15761859-2-10

TUNING SHOW Hatvan2016.04.30.
A Tavaszi Fesztivál keretein belül először került megrendezésre hagyományőrző jelleggel Hatvanban a Tuning show.


Itt különböző színű, típusú átalakított és veterán autók kerültek kiállításra. A legprofibb módon, legszebben kivitelezett járművek és a legrégebbi autók kerültek díjazásra.

Mi is szavaztunk a mi kedvencünkre. A választásunk a rendezvény szó szerint legnagyobb autójára egy csodaszép HighMonster Ford–raesett. Attól vált különlegessé, hogy óriási méretű kerekei miatt kb. 3m magasan volt a karosszéria felépítve. Legnagyobb bánatunkra nem lehetett beleülni, épp a méretei miatt.

Alig tudtunk betelni a csodálattal, ilyet élőben még most láttunk először. Volt még sok drága sportautó, igyekeztünk is a legjobb formánkban fotózkodni a saját ízlésünk által „legmenőbb”címet elnyerttel.

Nagy volt a forgatag. Lehetett körhintázni, villanyautózni. Látvány elemekben bővelkedő „kocsi gumiégetés”és motoros kaszkadőr show. A füstölgő gumikerék látványa különleges élményhez juttatott bennünket, amit a tévében nézett versenyek nem adnak vissza. Találkoztunk „Mókus”becenévre hallgató Freestyle Világbajnokság 2. helyezettjével, aki mindezt bemutatta. Motorozás közben létrára mászott és más kaszkadőr trükköket hajtott végre.

A nézelődés során V. Alex kedvet kapott a versenyzéshez, amit villanyautózással vezetett le.

A lányok,N. Beatrix és N. Gizella a kíváncsiságukat a bazársor többszöri végignézésével csitították. Természetesen mindent megvettek volna. Aztán felfigyeltünk egy különleges járműre a sageway-re. Ez olyan gurulóalkalmatosság, hogy a saját súlypontunkkal tudtuk irányítani, vezetni. A jó tündér meghallgatta óhajunkat és kipróbálhattuk. A legbátrabb jelentkező a kipróbálásra Váradi Alex bizonyult.A többiek a kordonon kívül szurkoltak neki, le ne essen a járműről. Fantasztikus sikerélményt könyvelhetett magának Alex.

Aztán,mivel egyszer minden jó véget ér mi is lassacskán útrakeltünk otthonunkba.Igaz nem álmaink autója repített minket haza ,de az álmok terén senki sem maradt kielégítetlen.


„Ha hiszel álmaidban (...), azok hűségesen visszatérnek hozzád. Az álom madár, amely vágyódva repül abba a fészekbe, ahol meleg szeretetet talál.”Csordás Tiborné

gyermekvédelmi asszisztens

Fészek 1 csoport

MAGYISZ