Bankszámla számunk: 10035003-00312600-00000000 Adószámunk: 15761859-2-10

Shrek a Musical Főpróba előadás2016.05.28.
Nagylelkű ajándékot kaptunk Gyermeknapra, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságtól. Jegyeket a 2016. május 28-án este 19 órára,Budapestre, a Pap László Sportarénába, a Shrek a Musical főpróbájára. Ajándék volt számunkra az is, hogy az OK-TAT- 60 kft. ingyen bocsátotta rendelkezésünkre a kisbuszt, mely segítségével zökkenő mentesen oldottuk meg az éjszakába nyúló utazást. A rajzfilmet már ismerték, szerették a gyerekek, nem volt ismeretlen előttük a történet.De maga a kirándulás, az utazás, Budapest, már az is élmény volt. Hát még, amikor meglátták, hogy hova megyünk!


Kicsit korán érkeztünk a találkozási helyhez, várakoznunk kellett, míg megérkezik a többi csoport is.

Amikor bejutottunk, lenyűgöző látvány volt a hatalmas, modern csarnok a rengeteg ülőhellyel és óriási színpadával.


Nagyon jó helyet találtunk magunknak. Tökéletesen láttunk, hallottunk mindent. Fantasztikus előadásban volt részünk! Pazar jelmezek, díszletek, ismert szereplők, gyönyörű betétdalok, … Nem győztünk betelni a látvánnyal. A gyerekek nagyon élvezték a műsort. A szünetben sétáltunk egyet, megnéztük még a hatalmas létesítmény többi részét is. Aztán már kezdődött is a második felvonás. 22 órakor lett vége a bemutatónak. Természetesen visszatapsoltuk még egyszer a már jól ismert záró számot.


Hazafelé nem győztük megtárgyalni a látottakat. De már látszott a kicsiken a fáradtság. Amikor hazaértünk, gyorsan elújságoltuk a műszakban dolgozó nevelőnek az élményeinket, aztán már be is dőltek az ágyba a gyerekek. Pár perc múlva már aludtak is. Biztosan emlegetni fogjuk ezt a kirándulást még jó néhány napig! Annyira nagy élményt adott gyereknek, felnőttnek egyaránt.


Tóth Teodóra Fészek 2. csoport

csoportvezető nevelő
MAGYISZ