Bankszámla számunk: 10035003-00312600-00000000 Adószámunk: 15761859-2-10

Közös gyermeknap2016.06.03.
Június 3-án trombitaszó jelezte a Mónosbéli Gyermekotthon és a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ közös gyermeknapi rendezvényének kezdetét, melynek házigazdái a mónosbéliek voltak.


A délelőtt folyamán a gyermekotthonok és a nevelőszülőknél élő gyermekek is bemutatták tudásukat. A repertoárban szerepelt musical részlet, modern- és cigány tánc, kabaré jelenet és volt, aki saját versét osztotta meg a hallgatósággal. A délelőtti program a Tekergő együttes táncházával zárult.

Az udvaron felállított sátorban elfogyasztott ebéd után a gyermekeknek színes programokról gondoskodtak a kollégák: sorverseny kicsiknek és nagyobbaknak, futball és hetes rúgó verseny, petanque, íjászat. A bélapátfalvai tűzoltók is meglátogatták a rendezvényt, s a kisfiúk legnagyobb örömére még az autóba is beszállhattak és vízsugárral is locsolhattak. Azok, akik már kifáradtak a mozgásos versenyekben, elvonulhattak bőrműveskedni, vagy festhettek agyagtárgyakat. A kislányoknál a csillámos tetoválások arattak osztatlan sikert.


A nap folyamán készült fotókat látva kétségünk sem lehet arról, hogy a napot emlékezetessé tettük a gyerekek számára.
MAGYISZ