Bankszámla számunk: 10035003-00312600-00000000 Adószámunk: 15761859-2-10

Itt a farsang, áll a bál…. 

A Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Pétervásárai Gyermekotthonában 2017. február 24.-én került megrendezésre farsangi rendezvény a Szántó Vezekényi István Művelődés Házában. A gyerekek nagy izgalommal várták a bált, amire minden lakásotthon műsorral készült, melyeket a zsűri értékelt.

 

 

Vendégeink bizonyára nem unatkoztak, hiszen a gyerekek rendkívül színvonalas produkciókkal szórakoztatták őket. A bált a legkisebbek nyitották meg vidám verseikkel, s táncukkal. Az Istenmezejei otthon lakóinak szivárványtáncát a pompás tavaszi virágok színei ihlették. A Szent Márton úti lakásotthon neveltjei pedig több kis kabaré jelenetet adtak elő, mellyel sikerült fergeteges jókedvre deríteni a közönséget. A Keglevich úti lakásotthon lakói elsőként a Kalinka című produkcióval Oroszországba kalauzolták el nézőinket, majd később a Country – tánccal a vadnyugati mulatságok hangulatát tárták elénk.

A Kossuth úti lakásotthon gyerekei Csajkovszkij Hattyúk tava című balettjét adták elő kissé rendhagyó módon, valamint a rajzfilmekből ismert Teletubbies – táncukkal szórakoztatták a közönséget. Az est egyik kiemelkedő produkciója az „Úgy szeretnék…” című dal előadása lett, melyben Bécsi Szandra és Turó Péter énekelt, Turó Róbert pedig szájdobolt.

Az est nagyon jó hangulatban telt, a műsort követően az eredményhirdetésnek megfelelően a díjazottak tortát kaptak, majd kezdődött a diszkó DJ Báryval. Farsangunkon már hagyomány, hogy a dolgozók finomabbnál finomabb szendvicseket készítenek és süteményeket sütnek, ezzel vendégelik meg a gyerekeket és a közönséget.

A rendezvény közben tombolasorsolásra került sor, melyen szintén torta volt a fődíj. Ezúton Köszönjük támogatóinknak a sok ajándékot, vendégeinknek pedig azt, hogy megtiszteltek jelenlétükkel, és együtt báloztak gyermekeinkkel!

Bárdos Katalin

Fejlesztő pedagógus

 

 

 

 

 


MAGYISZ