Bankszámla számunk: 10035003-00312600-00000000 Adószámunk: 15761859-2-10

Rotary Club Eger adománya


2014.09.29.


Beszámoló a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ Befogadó Otthona számára érkezett adományról

A Rotary Club Eger és a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ Befogadó Otthona között már 2003-tól kezdődően gyümölcsöző kapcsolat kezdett kiépülni. Kezdetben bútorokkal és egyéb eszközökkel (számítógép, sporteszközök) gazdagította a Rotary Club otthonunk felszereltségét. Éveken át támogatták intézményünket azzal, hogy internet előfizetést biztosítottak számunkra, illetve minden vasárnap frissen készült házi süteményekkel látták el az otthon lakóit.


Legújabb támogatásként a Rotary Club tagjainak háztartásában feleslegessé vált, kiváló műszaki állapotban lévő készülékek átadására került sor 2014. szeptember 17-én 16 órakor. A 10 éve működő Rotary Club Eger új megoldásokat keresve most nem jótékonysági rendezvények bevételéből vásárolt számunkra eszközöket, hanem a tagok és barátaik személyes felajánlásából származó készülékekkel segített a Befogadó Otthon lakóinak életét kényelmesebbé és otthonosabbá tenni.


Az otthon lakói örömmel vették át a kapott készülékeket, számítógépeket, LCD képernyős tv-t és egyéb műszaki eszközöket. A dolgozóink segítségével igyekszünk majd megőrizni ezeket az értékeket és az otthon lakóit megtanítani arra, hogy az eszközöket megbecsülve, rendeltetésszerűen használják.


Az átadáskor jelen volt az egri sajtó több képviselője, az Egri TV stábja, a Szent István Rádió riportere és több fényképész is.


Reméljük, hogy a Rotary Club Eger tagjaival a jövőben is sikeres együttműködése lesz intézményünknek. Támogatásukat ez úton is köszönjük és számítunk további értékes figyelmükre!

MAGYISZ