Bankszámla számunk: 10035003-00312600-00000000 Adószámunk: 15761859-2-10

Bécsben jártunk
 

2019.01.04-én Bécsben a Wiener Konzerthausban világhírű művészek közreműködésével került megrendezésre Mága Zoltán hegedűművész újévi előadása.

A Szülők Háza Alapítvány szervezésében a művész úr erre az alkalomra 50 fő gyermekotthonban élő fiatalt hívott meg. A HMGYK és TEGYESZ Mónosbéli Gyermekotthonából 8 fő vett részt a koncerten, ahol a fiataloknak felejthetetlen élményben volt részük. A nyáron már Budapesten a Szent István téren rendezett Jótékonysági koncerten is találkozhattak gyermekeink a művész úrral, így már nem idegenként hallgatták a zeneműveket: az ismerős dallamokat azonnal felismerték. Reméljük, a továbbiakban is lesz lehetőségünk, hogy az érdeklődő gyermekek eljussanak ilyen nagyszabású rendezvényekre.

A Szülők Háza Alapítvánnyal már két éve szoros kapcsolatban állunk. A „Tegyél Jót” programjaikon rendszeresen részt veszünk: szabadidős programokon, rendezvényeken, táborozásokon. Ezek a találkozások a gyermekeink számára az élményeken, támogatásokon túl sok új barátot is jelentenek. Bízunk benne, hogy ez a jó kapcsolat a továbbiakban is megmarad.

 

Kelemenné Kovács Erzsébet

gyermekotthon vezető

MAGYISZ