Bankszámla számunk: 10035003-00312600-00000000 Adószámunk: 15761859-2-10

Sport tábor 

Legyen sport a szenvedélyed

Tata sport tábor

  

A Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat gyermekotthonaiban, lakásotthonaiban és nevelőszülőknél nevelkedő gyermekek, az EFOP-1.8.9-17-2017-0005 “Legyen sport a szenvedélyed”– projekten belül 2019.07.22. - 07.26. Tatán nyaralhattak az Esély Budapest Fővárosi Gyermek és Ifjúsági Alapítvány Tata, Fáklya utcai táborában.

A projekt a mozgást és azon belül is a szabadlevegőn való sportolás fontosságát célozta meg, valamint megismertette a gyerekeket különböző sportágakkal. Összesen 94 fő gyermek nyaralhatott a projekten belül . A programokat Lolli pop Parti - Barta Norbert egyéni vállalkozó – biztosította. A nagyterületű táborban minden adott volt a projekt megvalósításához, a szabadidő hasznos eltöltéséhez.

 

Egész napot átölelő sport programok ( focimérkőzések , kosárlabda , asztalitenisz , frízbe bajnokság , tollaslabda , számháború , röplabda verseny , ügyességi vetélkedők , zenés csapatjátékok ) kerültek megrendezésre .

 

 

Mind e mellett lehetőség nyílott a gyönyörű Öreg Tatai tóban fürödni , illetve a tábor környékén túrázva, felfedezni a természet csodáit és megismerkedni a város nevezetességeivel. Városnéző kisvonattal pedig bebarangolhattuk a város messzebb eső részéit .

Köszönjük az projektben résztvevőknek , hogy segítségükkel ismét sikerült felejthetetlenné tenni a nyaralás a Heves Megyei Szakellátásban nevelkedő gyerekek számára .

 

Kotroczó Gabriella

Lakásotthon vezető

 

 

 


MAGYISZ