Bankszámla számunk: 10035003-00312600-00000000 Adószámunk: 15761859-2-10

Karácsonyi Játszóház 

Karácsonyi játszóház

 

Az Eszterházy Károly Egyetem Egri Campus Hallgatói Önkormányzata a nevelőszülőnél élő gyermekek számára „Karácsonyi játszóház” elnevezésű rendezvényt szervezett. Az esemény 2019. december 09-én 16:30 órai kezdettel került megrendezésre az Eszterházy Károly Egyetem B épületének nagy előadójában.

 

Harminc nevelőcsaládban élő és tizenkét lakásotthonban nevelkedő gyermek élvezhette a program első részét alkotó bábjátékot, mely az erdő állatainak összefogását jelenítette meg a hallgatók jóvoltából.

 

 

 

 

A program második része lehetőséget biztosított a közös körjátékra, melynek során a gyermekek egy eddig ismeretlen - Piff – puff - játék szabályait sajátíthatták el és élvezhették együtt a jókedvű időtöltést.

 

 

Pihenés és áthangolódásképpen a hallgatók kedves invitálással a terem sarkában kialakított büfében vendégelték meg a kicsiket, majd kezdetét vette a kézműves foglalkozás.

 

Karácsonyi színezők és pihe – puha vattapamacsok segítették az értékes alkotások létrejöttét, miközben a hallgatók derűsen beszélgettek, ismerkedtek a részt vevő gyermekekkel. Az elkészült, gyönyörű képek egy része már a helyszínen gazdára talált, a többit hazavitték magukkal, mint ahogyan a rendezvényen által nyújtott jó kedvet, örömteli hangulatot és összetartozás élményét is.

 

 MAGYISZ